Krystalhealing

Star Seed healing (kodede krystaller)
The Star Seed Energy Management System (SSEM) er en meget effektiv og nænsom terapiform, hvor jeg healer med kodede krystaller. Dette system rummer de vigtigste former for healing og energiarbejde. Det vil hjælpe dig i din spirituelle udvikling og til at blive mere bevidst. Du vil lære at håndtere udfordringerne i dit liv, som er særlig vigtige i en tid med intense forandringer, og hvor din følsomhed og sensitive side er hårdt under pres.

Terapiformen er udviklet og kanaliseret af den internationale workshopleder Paul McCarthy. Han modtager beskeder fra de opstegne mestre og Star Masters, hvor han bruger denne viden og indsigt til at kode de krystaller, som jeg specifikt bruger i terapien med enkeltpersoner.

Jeg kan tilbyde en afbalancerende behandling, hvor energierne og nervesystemet igen kommer i balance, så du får mere overskud og indre ro til hverdagens udfordringer. Endvidere kan jeg tilbyde programmeret krystalhealing, der virker mod tarmbetændelse, panikangst, depression, migræne, træthed og reumatiske lidelser.

I brede terapeutiske kredse betegnes denne terapiform som muligvis det mest avancerede og helbredende system i verden, og samtlige af mine klienter har kunnet mærke en markant forbedring af deres helbred.


Foto8