Reikihealing med clairvoyante budskaber

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui var dybt søgende og han er den som vi har fået denne healingsform fra.

Reiki løsner blokeringer og støtter kroppens evne til at helbrede sig selv. Reiki renser på det fysiske såvel som det psykiske plan, og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Reikienergien går derhen, hvor klienten har brug for den, med andre ord er det klientens eget system der bestemmer hvad der skal heales.

Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healingsproces og det er ikke afgørende om du tror på hverken Gud eller healing. For det virker.

Undervejs i healingen vil jeg  modtage clairvoyante budskaber, i det omfang de optræder og  som udspringer af forskellige energier og visioner. Budskaberne bruger jeg til personlig rådgivning, som af dig kan bruges som et værktøj til at træffe de rigtige beslutninger omkring forskellige livstemaer, både som privatperson og/ eller i din karriere mæssige udvikling.

Reiki er på ingen måde, hverken skadeligt eller manipulerende, fordi det er klienten der “trækker” præcis den mængde energi, som den pågældendes system har brug for.  Under healingen kanaliserer jeg den universelle energi.

Reikihealing er den mest blide og nænsomme behandlingsform som findes. I modsætning til de etablerede behandlingsformer, som symptombehandler, er reikihealingen årsagsbehandlende og derfor hjælper healingen dig med, at støtte kroppens evne til at helbrede sig selv.

Eksempler på healingsenergiens virkninger:

Giver fornyet energi og kraft.

Virker mod alle smerter i krop, sind og sjæl.

Kan genoprette åndelig og mental ligevægt.

Renser kroppen for giftstoffer.

Er fantastisk mod stress.

foto5